Content Specialist

Ben jij een gedreven online content marketeer, die BPD, de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland, verder op de kaart gaat te zetten? Is contentcreatie & contentmarketing waar je passie ligt?
Dan is dit de baan voor jou!


Wij zoeken voor onze regio Noord-Oost & Midden op kantoor Zwolle een:

Content Specialist (fulltime)


De Content Specialist is een gedreven online specialist, die denkt vanuit de klant en optreedt als regisseur van de klantreis. De Content Specialist zorgt er voor dat belangstellenden met interesse in het gebied uiteindelijk een tevreden koper worden van een nieuwbouwhuis in de regio NOM (Noord-Oost-Midden) : dit is de kern van jouw rol.

Je vertaalt verkoopstrategie naar online marketingplannen, adviseert daarbij verkoopafdeling en andere interne klanten op het gebruik van online kanalen. Je maakt en stuurt op relevante content die past bij de ontwikkeling van het gebied en de informatiebehoefte van de klant met als doel de verkoop van nieuwbouwprojecten in NOM. Het initieel inrichten van projectwebsites (samen met de webredacteur): vormgeving, tekst & (bewegend) beeld van het gebied/project. Passend binnen het kader van de content strategie van BPD. Je denkt en werkt mee aan de verdere verbetering van het online platform van BPD, met ruim 200 websites. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor eenduidige en professionele kwaliteit van webcontent in middelen/kanalen van BPD. Je bent verantwoordelijk voor de continue verbetering van de online content en de customer journey. Dat is deels uitvoerend, maar vooral adviserend en faciliterend naar je interne opdrachtgevers.

Samen met 12 andere Content Specialisten en 2 webredacteuren ben je onderdeel van de centrale afdeling Verkoop & gebiedsmarketing. Je rapporteert aan de Manager Content. Iedere Content Specialist ondersteunt een regiokantoor. Jouw regio wordt NOM (Zwolle). Minimaal één dag per week ben je, met alle Content Specialisten, op het BPD-Hoofdkantoor in Amsterdam en één dag per week ben je op kantoor Amersfoort, waarbij je samenwerkt met de Content Specialisten aldaar.

Wie zijn wij?

BPD is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken waar het nu en in de toekomst goed wonen, werken en leven is. Sinds de oprichting in 1946 heeft BPD de bouw van bijna 330.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van Bouwfonds Property Development zichtbaar is.

BPD telt 20 regiokantoren en is marktleider in Nederland: 1 op de 15 woningen is er één van BPD. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars.

Waar staat BPD voor?
Als BPD zien wij het als onze verantwoordelijkheid een positieve bijdrage te leveren aan de vastgoedmarkt en de maatschappij in haar geheel. Iets wat ook terug te vinden is in onze kernwaarden: ondernemend, resultaatgericht, initiërend en verbindend.

Het tonen van onze maatschappelijke betrokkenheid gebeurt onder andere in de vorm van gerichte donaties en sponsoring, samenwerking met het onderwijs en het stimuleren van collega's om maatschappelijk betrokken te zijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) loopt als een rode draad door de geschiedenis van BPD. Het was in 1946 dat grondlegger Jacob Wiersema de toon zette met de oprichting van de Bouwspaarkas Drentsche Gemeente vanuit de gedachte mensen met een smalle beurs aan een eigen woning te helpen. Sindsdien zit de maatschappelijke betrokkenheid diepgeworteld in de bedrijfsvoering van BPD.

Onze ideale Content Specialist herkent zich in de volgende omschrijving:
  • Afgeronde HBO-opleiding (Digitale)Communicatie, Digitale Media, Marketing of (Digitale) Journalistiek;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als online specialist binnen een complexe organisatiestructuur, binnen de vakgebieden Online Marketing, E-mailmarketing, CRO
  • Kennis van en ervaring met de gebruikelijke online toolings
  • Je beschikt over uitstekende schrijfvaardigheid voor het web en hebt de Nederlandse taal en grammatica goed in de vingers;
  • Je herkent jezelf in de volgende competenties: resultaatgerichtheid, verbindend, klantgerichtheid, aanpassingsvermogen, stressbestendigheid, initiatiefrijk en creativiteit.

Wij bieden
  • Een goed salaris inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget;
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door o.a. een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget;
  • Gezondheid vinden we belangrijk. Daarom bieden we iedereen regelmatig de mogelijkheid om mee te doen aan een periodiek preventief medisch onderzoek;
  • We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO BPD 2018-2019.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief voor 10 november 2019 via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
17-10-2019
Standplaats
Zwolle
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO BPD 2018-2019
Trefwoorden
.
Branche
Woningcorporaties / Projectontwikkelaars / Vastgoed
Provincie
Overijssel
Trefwoorden
.